Thursday 16 February 2012

ad[am]s blog - a blog about ads

Ποιος
Σπύρος Αδάμ. Σαν καλός πολίτης κι εγώ, αφού μόλις τελείωσα το στρατιωτικό, αποφάσισα να γεμίσω τον ελεύθερο χρόνο μου ανοίγοντας το ad[am]s blog . 
Τι
Το ad[am]s blog είναι ένας χώρος που θα προσπαθήσω να δημοσιεύω και να σχολιάζω διαφημίσεις που συνάντησα στο διαδίκτυο και οι οποίες μου κέντρισαν το ενδιαφέρον είτε λόγω της μοναδικότητας του θέματός τους είτε λόγω της άρτιας καλλιτεχνικής τους επιμέλειας. 
Γιατί
Έναυσμα για τη δημιουργία του blog ήταν το Superbowl 2012, ο πρόσφατος τελικός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Ο αγώνας αυτός εκτός από μεγάλο ενδιαφέρον από αθλητικής άποψης, κυρίως για τους Αμερικάνους, αποτελεί και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό προϊόν της χρονιάς στην άλλη μεριά του ατλαντικού, προσελκύοντας μεγάλο διαφημιστικό ενδιαφέρον από πλευράς εταιρειών. 
Η πιο γνωστή ίσως διαφήμιση που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια αγώνα Superbowl, είναι η διαφήμιση "1984" της Apple, λανσάροντας εκείνη την εποχή τον πρώτο υπολογιστή Macintosh.



Πότε
Ή μάλλον καλύτερα, κάθε πότε. Εντάξει δεν πρόκειται να ανανεώνω το περιεχόμενο του blog 2-3 φόρες την ημέρα ή κάθε μέρα. Το σκεπτικό γενικά είναι να δημοσιεύω κάτι κάθε φορά που συναντώ κάτι ενδιαφέρον και έχω κάτι να πω για αυτό.
Πώς
Πώς θα ενημερώνεστε κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι; Μπορείτε να γραφτείτε στο rss feed του blog, είτε να με ακολουθήσετε στο twitter @adamspir, είτε να γίνεται φίλος μου στο facebook Spiros Adam,  είτε να με προσθέσετε στον κύκλο σας στο Google+ Spiros Adam.
Πού
Πού μπορείτε να γράφετε τη δική σας άποψη ή σκέψη; Τα σχόλια στο blog είναι ανοιχτά και περιμένω τη συμμετοχή και τα σχόλιά σας. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν οι έξυπνες διαφημίσεις; "Ομορφάντρα μουυυυ......" :-)








No comments:

Post a Comment